Други

 Какво е важно при избор на ресторант за сватба?Случило се е! Той е попитал, а вие сте приели предложението. Големият ден все повече наближава и сте нетърпеливи за момента, в който ще си кажете заветното “ДА!”.Сега остава само да преминете през приятния, но и понякога малко стресиращ, процес на сватбената организация. Разбира се, това занимание е обвързано с много проучвания, за да намерите точния вариант за вас. В тази статия ще обсъдим основния компонент за тържеството, а именно избора на ресторант за сватба.


Важно е да знаете…


Всяко момиче от малко мечтае за своята сватба. Първият танц на прекрасния дансинг, подредбата на масите, настаняването на гостите, украсата и цвета на балоните, всичко е ясно. За да можете обаче максимално да се доближите до сватбата от мечтите ви, трябва да намерите ресторант с достатъчно голям капацитет и гъвкавост. Важно е да съобразите големината на помещението с броя на гостите, за да може всеки да потанцува на спокойствие, без да се чувства притиснат.


Ако сте намерили ресторант, който отговаря на това изискване, проучете дали условията за ползване са гъвкави. Можете ли да се възползвате от допълнителни услуги, какво е включено в цената, можете ли да внасяте външи продукти, каква е политиката им за овъртайм и всички други малки детайли. Понякога в бързината бъдещите младоженци пропускат тези въпроси, а всъщност много от тях могат да спестят време, пари и стрес.


Нашето предложение: Ресторант за сватба в Асеновград


Ако планирате сватба в Асеновград или околността, имаме специално предложение за вас. Ресторантът към хотел “Сани” е абсолютно готов да направи вашия ден още по-специален. Сигурни сме, че ще приготвят за вас многостепенно меню, като можете да изберете от техните предложения или да заявите свое според предпочитанията си. Проявават изключителна гъвкавост, предлагайки предварителна дегустация, богата гама от вегетариански, тематични и детски менюта. В Сани опцията за внасяне на сватбена торта и алкохол ще получите безплатно. 


Като комплимент, хотел Сани подарява нощувка в младоженски апартамент и романтична късна закуска за младото семейство. Също така, ако изберете тях за настаняването на вашите гости, са готови на отстъпка от цената за нощувка. 


Дългогодишният опит на ресторанта в провеждането на сватби ги е срещнал с много от професионалистите в областта. По ваше желание те ще намерят правилния DJ, могат да организират танцово представление или дори да ви препоръчат добър специалист по заснемане на събития. Помислили са за всеки детайл, а за вас остава да се насладите на момента.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!