Други

Известна чуждестранна изпълнителка ще пее в Пловдив, вижте коя

Лара Фабиан, родена на 9 януари 1970, е една от най-известните белгийско-канадски певици. С ангелския си глас и изключителния си талант, тя завладява сърцата на милиони фенове по целия свят. С песните си успява да докосне всеки дълбоко в сърцето.


Този април пловдивчани и гости на града ще имат възможност да чуят едни от най-известните ѝ хитове на живо. Лара Фабиан ще пее за първи път в Пловдив в края на април. Запазете си датата 26 април – петък.


Концертът на Лара Фабиан в Пловдив е събитие, което не трябва да пропускате. Билетите са в продажба, а цените са от 80 до 180 лева. Кариерата на даровитата певица включва безброй признания, призове и награди, а сред най-популярните ѝ хитове са Je T’aime, Je suis Malade, Immortelle.


Концертът ще започне в 19:30 и ще бъде в спортна зала Колодрум. Посещението на Лара Фабиан в града под тепетата ще даде възможност за местната публика да чуе уникални изпълнения на популярни хитове на живо. Лара Фабиан ще отведе публиката в света на любовта, надеждата и тъгата.


Певицата ще пее в града под тепетата на 26 април /петък/ и 27 април /събота/, но билетите за събитието в събота са отдавна разпродадени. Затова ако искате да чуете нежния глас на Фабиан, не пропускайте да си запазите места.


В случай че не живеете Пловдив, по всяка вероятност ще трябва да намерите подходящо място, където да отседнете. В Пловдив нощувка в центъра е добра идея, тъй като така ще сте близо до всички забележителности. Може да съчетаете концерта вечер с разходка из културните и историческите съкровища през деня.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!