Други

Локум Фест

Това е за всички онези, които много обичат да си похапват сладичко и особено вкусния желиран десерт – локум. Подканваме ви да посетите ежегодния фестивал на локумените изделия, който се провежда в големия морски град Бургас.
Всяка година в края на август има бар в Бургас, където се провежда събитието. При посещението му ще имате възможността да се насладите на хубава музика, да се отдадете напълно на последните летни дни и да допринесете в една уникална кауза на име Локомат за България.
Мероприятието вече 5 години подред радва своите посетители, като началото му се поставя с концерт, за организирането на който се грижат няколко ученици. Разбира се всека година всичко се развива все повече и повече и се включват дори много успешни и известни банди.
Организаторите на локум фест всяка година са избрали да помагат на различна благотворителна кампания. Като последната така е именно Локомат България. Кампания, дивидентите от която се влагат за лечение и рехабилитация на страдащи от детска церебрална парализа, множествена склероза, инсулт и други. За да има резултати се правят процедури в рамките на от 4 до 11 седмици, по време на който се правят манипулации 3 пъти седмично с продължителност около 1 час.
Повече за събитието може да научите от фейсбук страницата на локум фест. Заповядайте на едно много чисто и красиво събитие, където докато се забавляват и слушате хубава музика от успели музиканти ще имате възможността да подобрите начина на живот на някое дете и да му дадете онова, от което много се нуждае, но няма как да получи.
Ако смятате да комбинирате посещението на добрата кауза с няколко нощувки по българското крайбрежие и удоволствие бихме ви насочили към Лозенец. Селцето се намира само на малко повече от 60 километра от Бургас и предлага богат избор от места за настаняване и различни заведения. Едно много добро предложение за хотел може да видите тук.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!