Справочник

Отдих и почивка в слънчева Варна

Плаж, море, морски мечти и слънчево настроение. Но къде?! Разбира се че в морската столица на България – гр. Варна. Едно слънчево и приветливо кътче от веселото българско Черноморие, изключително подходящо за вашата незабравима лятна почивка.

Голям и красив е градът, разположен по нашето североизточно Черноморие, а неговите жители винаги гостоприемни и в прекрасно ведро настроение ще ви посрещнат, настанят, нагостят и изпратят. Приказни кътчета за отдих и отмора сред прохладен летен бриз, златисти пясъци и синьо-зелените морски вълни. Увлечени от забързаното и натоварено ежедневие, тук е вашето място за една отпускаща лятна почивка, с приятна компания и любими занимания. Градът е голям, големи са и възможностите за забавление и разтоварване. Едно от приказните местенца, които трябва задължително да посетите, когато гостувате във Варна е приказната Морска градина, отвеждаща ви в един далечен свят на морски чудеса. С прекрасни кътчета, алеи от зеленина и прохладата на чудната растителност, ще се почувствате като преродени след своята разходка. Неповторимостта и привлекателността и се обуславят и от разположените в непосредствена близост Аквариум и Делфинариум, впечатляващи със своето биологично разнообразие и възможности за атракции. http://rezervaciq.com/варна/ресторанти

Градът със своята туристическа база е изключително подходящ както за почивка и отмора, така и за вашето бизнес пътуване, конференции и делови срещи. Превъзходни хотели и с чудесно обзавеждане и първокласно обслужване са на ваше разположение.

За веселието и разнообразието на своите посетители са предвидени редица фестивали и концерти: Варненско лято, Златният делфин, Август в изкуствата и др.

А за да похапнете вкусно и отпочинете сред приятна музика и лекият прохладен летен бриз, ще ви е необходимо само да излезете на улицата и да си изберете от богатата палитра от заведения и ресторанти във Варна. Превъзходни морски деликатеси, първокласно обслужване, приятна обстановка и истинска наслада ви очакват тук. Особено очарователни са малките крайбрежни ресторантчета, пресъздаващи морската атмосфера и впечатляваща с изобилието от рибни специалитети и морски дарове.

Заведения в rezervaciq.com, които ще ви омаят с уют, комфорт и модерния си интериор, ще ви оставят без дъх, наслаждавайки се на приятната музика, в компанията на весели приятели и любими разхлаждащи питиета.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!