Справочник

Спорт и туризъм в Лозенец

Ако сте спортна натура с несломим дух или вечно търсеща приключения личност и почивките, които предоставят множество спортни занимания и развлечения ви привличат, то предлагаме в курорт Лозенец.

Почивка в Лозенец може да е невероятно изживяване за малки и големи. От към северната част на плажа се предлага сърф училище, където всеки желаещ има възможност да се научи да управлява порива по вълните било то със сърф или кайт.

За почитателите на приключенията, пътуванията и непокорния дух има възможност да бъдат като морски вълк, плавайки с яхта в дълбоките води на морето. Всеки турист и гост на града може да се впусне в истинско приключение карайки планински велосипеди в сърцето на Странджа и или из резерват „Ропотамо”. В близост е и река Ропотамо, която очарова със спокойни, бистри и чисти води и гъсти лонгозни гори. Минавайки през тази местност има територии, които не са докосвани от човешка ръка. Тук посетителите ще почувстват красота и обаяние от дивата природа.

Незабравимо изживяване предлага разходка с лодка по река Велика.
И въпреки малките размери на курорт Лозенец, тук нощният живот няма край и е динамичен. Не малко са заведенията, които предлагат страхотни коктейли, приятна атмосфера на фона на всякаква любима музика и големи купони на посетителите.

Съчетавайки всички възможности за спорт, туризъм и развлечения, Лозенец се превръща в идеално място за хора на всякаква възраст. Както младите, така и по-възрастните двойки могат да изкарат най-хубавите дни в лятна почивка и без никакъв стрес и лишения. Всички цени в Лозенец са поносими и достъпни за различни социални слоеве.

Курорт е място, където може да се излежавате на златисти плажове, насред уютните хотели в Лозенец, в който сте отседнали. Тук може да сърфирате по вълните на морето и да се впуснете в щуро приключение сред дива природа, практикувайки еко туризъм, планински туризъм или велоколездене. Лозенец предлага всичко, от което имате съвременния човек има нужда, а именно спокойствие и екстремни емоции, или от всичко по нещо и за всеки.

В последното десетилетие Лозенец е преобразен като малък оазис за всеки жител на големия град. Селцето пасва идеално за всеки активно работещ, но и за всеки знаещ как и къде да разпусне сред коктейл от удоволствия, развлечения и релакс.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!