ЗабележителностиЗабележителности Велинград

Вкусна храна и много забава ви очаква във Велинград

Свежи утрини и палитра от многоцветни залези. Прохлада, наслада и възхищение към неземната красота на Родопи планина. Едно приказно кътче от рая, пренесло се на българска земя, едно местенце за почивка и отмора, един град който непременно трябва да посетите – Велинград. Очарова и омайва всеки свой гост. Приканва всички към релакс и веселие сред чудодейната природна среда.

Велинград привлича целогодишно посетители от цял свят. Курортът се слави с великолепната си съхранена природа, хълмове, чертаещи неповторими пейзажи, минерални извори, даряващи сила, здраве и красота, съхранени традиции и обичаи, оставящи ни  без дъх кътчета и  местенца, както  и  несравними  по  своя вкус гозби  от традиционната българска кухня.

В неповторимо изживяване можете да превърнете и своето пътуването до  тази прекрасна дестинация. С единствената по рода си на територията на България теснолинейка можете да минете и почти  да се докоснете до живописните местенца, изкачвайки  се по стръмните склонове на планината, преминавайки  през проломи, възвишения, тунели, покрай вирчета и оставайки без дъх всеки път когато се докоснете до това кътче от рая.

Градът  заслужено е получил своето прозвище – СПА- столицата на Балканите. Тук можете да откриете изобилие от центрове и  хотели с богата палитра от всякакви удобства и устройства за лечебни и релаксиращи  масажи, за вашата незабравима и пълноценна почивка. Басейни и бани  с минерална вода, сауни с всякакви  соли и минерали,  джакузита,  вани и ароматни  масажи, привличат  целогодишно посетители  от цял  сват, желаещи да се докоснат  до  тези  неземни блага. Виж тук къде можеш да похапнеш във Велинград.

И какво друго ви остава след толкова изкушения за душата, освен  да опитате и  от още едно – всяко  едно от заведенията  и  ресторантите във Велинград  е едно малко  бижу, приканващо към апетитно похапване, весело пийване и незабравимо изживяване. Гозби и ястия от отминали времена, приготвени по превъзходен начин, поднесени с отлежалото в дъбови бъчви червено вино,  с вежлива и лъчезарна усмивка.  И  всичко  това подходящо  съчетано  с българска народна музика и  фолклорни  танци, ще ви накарат да се отпуснете и  забравите за всякакви  грижи и  неволи. Предлагаме ви няколко заведения в rezervaciq.com.

Но това не е всичко.  Заведенията във Велинград могат  да ви  предложат  и  много шум,  танци и забава, в модерни  ритми и екзотична обстановка. Всичко необходимо  за вашето  незабравимо  изживяване е съсредоточено  на едно  място и носи  великолепното  име Велинград.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!