Други хотелиХотели

Настаняване в Сандански

Ако търсите уютно, красиво и тихо място, където да избягате от шума на големия град; Ако искате една незабравима почивка, пикантно подправена от множество вълнуващи изживявания, далеч от динамиката и адреналина, които ви поглъщат изцяло в ежедневието; Ако искате спокойствие и луксозни условия за вашата почивка, то мотел с автосервиз и автомивка в Сандански е на Ваше разположение.

Лесно ще откриете това чудновато място. На самия вход на града, в близост с планина Пирин, което гарантира възобновяващо чист, свеж и здравословен въздух, за Вашата почивка. Недалеч от самия център на Сандански и в пряка връзка с всяка отправна точка. Мотел с автосервиз и автомивка е на разположение за всеки пристигащ в града rezervaciq.com/хотел-ерос-сандански. Той предлага уютни, модерно обзаведени и топли стаи и апартаменти. На разположение на гостите са балкони с уникални панорами към природата, кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет. За изгладнели и жадни посетители, ресторантът на мотела разполага с тераса, на която сервира традиционни български гозби.

За пристигащите в град Сандански, мотел с автосервиз и автомивка ще се погрижи, както за личното им спокойствие и комфорт, така и за техните автомобили. Към хотела има безплатен охраняем паркинг, а за превозното средство могат да са спокойни, дори в нужда на допълнителни услуги.

Ако искате да се разходите в околността на град Сандански, то добре е да имате в предвид, че това е едно чудесно място, не случайно смятан е за една от най-красивите дестинации на България. В самия град се намира чуден градски парк, а за решилите да попътуват с автомобил около Сандански, само на 18 км се намира планински курорт Попина лъка. Като късче от рая, тази местност ще предложи всичко, за което сте мечтали. Тук може да се полюбувате на тишина, приятно шумолене от падаща вода и неописуема зеленина и свежест на иглолистни гори и някои широколистни видове. От това място извира и прекрасната река Бистрица, която преминава през град Сандански.

За уморените от дългите разходки, мотел с автосервиз и автомивка, отново ще предложи изобилие от удобства. Комфорта на мебелите в стаите, топлината по всяко време, услугите и обслужването на хотела, приятната и ведра атмосфера, които царят винаги са само част от мечта на всеки за едно вълнуващо приключение.

Мотел с автосервиз и автомивка в Сандански Ви очакват по всяко време на годината.понеделник, декември 30th, 2013 

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!