Справочник

Една уникална еко къща

Едно приказно красиво, гостоприемно и уютно местенце е еко селище Омая в село Гайтаниново. То е като малко сгушено в гъстата зелена гора на планина Славянка и се простира на обширна площ в близост до две естествени езера. В околността му има плувен басейн, който прави ваканцията на всеки още по-приятна.

Насред природна живопис, която се откроява над хоризонта и възможността всеки гост да се събуди сред красота, свежест и екологични условия, цялата тази обстановка, действа като вдъхновение дори за не творците. В еко селище Омая всеки може да погостува, както любителите на селски туризъм, така и по-претенциозните. На воля може да се правят разходки из горски пътеки и планински усои, да бъдат изкачвани възвишения и тайните кътчета, а ароматът на зеленина и необятната шир да се преливат с фона на синьото небе дарявайки истинско усещане за свобода и независимост. В еко селище Омая в село Гайтаниново всеки може да избира измежду културни и природни забележителности или да се отдаде на любимо занимание сред китна поляна. Селището се разполага в сърцето на природна омая, обещаващо незабравима почивка в уютна къща за гости. Една уникална еко къща вижте тук!

На разположение за гостите са безплатен Wi-Fi интернет и частен паркинг, който не се заплаща от гостите.

Настаняването в комплекс Омая предоставя избор измежду седем къщи с по една и с по две стаи, придружени от голям хол и гледащи към брега на езеро.

За групи от хора и семейства с деца до 16 години има множество варианти за комфортно настаняване. Всяка от стаите е обзаведена с модерен телевизор, свързан с кабелна телевизия и по една камина.

Храненето се извършва в ресторант на самото еко селище Омая. В него се предлагат само екологични продукти и се сервират ястия от дивеч. Улова на риба в двете езера в местността е разрешен, а при такъв рибата може да бъде приготвена и в самия ресторант. Той работи от сутрин до вечер, а към него за топлите дни се предлага летен бар около басейна и рум-сървиз.

Комплекса разполага и с две барбекюта около езерото и на островчето.

За почитателите на туристически маршрути се организират всякакви забавления и развлекателни програми. Последното включва и разходка с лодка, и риболов, и каране на колело.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!