Други

Нов гараж без нова врата?! А дано, ама надали!

Това жените никога няма да ги разбера. Вярно, че били от Венера, пък ние – от Марс, та затова не сме се разбирали или поне Наталия Кобилника обясняваше от телевизора един път нещо такова, ама понякога действията им са лишени от елементарна логика, честно!
Харчат повече от половината си заплата за дрехи, които си стоят с етикетите поне половин година, купуват си един модел обувки няколко пъти, но в „модерно прасковено“, „секси коралово“, „сладурско динено“, които са един и същ цвят, за Бога! Обаче когато ние решим да си направим кефа, да доставим наслада на мъжките си сетива, инвестирайки от собствения си бюджет, започва се едно мрънкане, натякване, питане, разпитване…
Ето моето мило например ме разпъна на кръст заради новата гаражна врата: защо ни е нова, какво й имало на старата, сега ще отидем ли на море в Гърция, цветът не бил модерен… сюрреализъм!
Мила, ами искам и аз нови гаражни врати за новия гараж пък! Ако бях оставил старите, то е все едно да си купиш безалкохолна бира, белен слънчоглед, порно без звук… Плюс това цената, която ми направиха от фирма Secdoor, е един път!
Дами, има някои неща, които нас, мъжете, ни радват безкрай, все едно сме малки деца в сладкарски магазин, но които за съжаление вие никога няма да разберете. Така че ако ни обичате, просто ни оставете да си разхвърляме чорапите, да играем компютърни игри, да ядем направо от тавата и да си купуваме секционни врати, ако това ще ни направи щастливи! 
Защото и ние не сме ок да имате 3948 чифта обувки, но вие ще си купите утре 3949-я, нали? 

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!