Справочник

Отдих, почивка и забавление в Пловдив

Красив и величествен е градът на тепетата, гр. Пловдив. Закътан сред зеленината на дърветата и цветя красящи града, сред разкошните старинни постройки, сред прохладата и великолепието на р. Марица, сред спокойствието и тишината на многобройните китни местенца, сред чудната и неповторима гледка, от съхранената природна среда, майсторски вплетена в модерните постройки на талантливите архитекти. Градът ще впечатли и очарова всеки свои посетител, всеки дръзнал да се докосне до това чудодейно кътче от България с причудливи постройки и неповторими гледки.

Недалеч от центъра, сърцето на града, с многобройните си модерни административни сгради, изкусно вплетени в мрежата от екзотика и орнаментика, може да се полюбувате на реставрираните сгради и разхождайки се по главната алея, под сенките на зелените дървета, отпивайки от прохладата и пъстротата на града, ще останете очаровани от великолепните изкусно изрисувани и украсени здания на прочутите местни архитекти.

Наслада, възхищение и отмора ви очаква поемайки по калдъръмените улици на Стария град. Запазени и реставрирани сгради от отминалите славни времена от българската история, пресъздадени и одухотворени в многобройните изложби, скулптурни шедьоври и мемоари, възхвалени и съживени моменти за славни бойци и видни граждани на Пловдив. Този дух се усеща и в малките, китни и уютни, както и по-големите луксозни и модерни заведения и ресторанти в Пловдив. В приятна и комфортна обстановка, в унисон с тиха и мелодична песен, с любимото питие и в компанията на весели приятели, вие ще усетите истинско удоволствие, такова каквото всекидневни изпитват жителите на града при своето посещение. Виж тук няколко предложения.

Интериорът в ресторантите също е въздействащ. Впечатляващи картини и изкусни скулптурни шедьоври пресъздават отминалите славни времена от българската история, пренасят ви в една друга вълнуваща епоха, като едновременно с това са осигурени всички необходими удобства за вашето пълноценно хранене и приятно изживяване.

Битови заведения с автентична кухня, майсторски приготвени специалитети, съчетани с великолепната гледка която се разкрива на пред погледа на посетителите. Вежливи сервитьори – професионалисти, готови да ви поднесат едни от най-вкусните традиционни български ястия, с неповторим вкус и аромат. Подходящо съчетани с ароматно отлежало в дъбови бъчви вино. И това не е всичко, което градът може да ви предложи.

Многобройни са за заведеният в Пловдив, които ще ви впечатлят със своето обслужване, великолепна кухня и приятна атмосфера.

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!